Pionjär inom hästböcker!

Jo, men visst. Antar att det avslöjar att jag varit med i branschen sedan 1900-talet. Journalisten som skrivit artikeln i UNT läste för övrigt Mirre på ridläger när hon var liten, sa hon i telefonen när hon intervjuade mig. Ja, allting går ju i cirklar, så det är ju inte så förvånande.

I övrigt är jag nöjd över att ha lyckats peta in Vera och Buster, och missnöjd med att journalisten inte ändrade felaktigheten att Wendy skulle vara nerlagd. Rättade det, men det blev ändå fel i tidningen. Wendy galopperar nämligen fortfarande på med 8 nr/år, tro det eller ej.

UNT 2016-01-24 Hästboken åter i ropet

I övrigt tycker jag att Anna Backman kunde fått mer plats, eller en egen artikel. Hon är otroligt påläst i ämnet och har mycket mer vettiga saker att säga än jag.
Här är en länk till Annas blogg Hippokultur – Till häst genom historien – där man hittar en hel massa intressanta inlägg!


Annars är det mycket busskörande nu. Trist ridväder och 9anmycket utgifter – då kan man lika gärna jobba med annat. Och inte går mitt spelande på hästar bra heller. Fi fasiken vad det är svårt att pricka in rätt hästar så här års! Hade visserligen fyra rätt på V75 i går, men nära skjuter ingen hare. I dag satte jag 5 kronor på en häst, som sedan sprang baklänges neråt genom fältet, medan de andra fortsatte framåt. Han är nog snart med i gruppen ”Vi med ridtravare” på Facebook –alternativt förvandlad till hundmat …
Nu ska jag handla en smarrig kaka (orkar inte baka en själv!) och sedan bege mig till stallet och fika med bästa stallkompisarna! Finns få saker som är så bra på att lysa upp en gråmulen januaridag med blötsnö och blask!

Och i kväll är det dags att börja planera för årets korsord till nästa upplaga av Stora Korsordsboken till Linds förlag. Så himla kul att jobba med bästa Kajsa och en massa andra duktiga korsordsmakare igen!

Hejhå i det grå!

 

/Anna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *