Nytt år …

… och jag har redan brutit alla mina nyårslöften. Håhåjaja. Så det kan gå! Fast det var väl relativt sett väntat. Oddset var nere i 1,1 ungefär.

Länge sedan jag skrev nu. November och december är inte mycket att hänga i julgranen. Kolsvart ute, hårt i marken och i år blev det inte ens snö förrän nu efter jul. Jag som älskar snö!

Men äntligen – nu kan man liksom börja se framåt, mot ljusare dagar och värme. Har en massa planer för mitt och Mackans nya år, nu gäller det bara att jobba på så pengarna räcker.


 

Jobbet, ja. Skriver och skriver och skriver …

Nu i januari kommer de två första böckerna om Vera och Buster ut i bokhandeln. Det känns otroligt spännande! Sedan kommer den tredje boken i maj i år, och därefter får vi se. Bara att hoppas att ungarna gillar dem, och att de vill läsa mer! Känns lite kul att vara med både i Rabéns egen katalog och i Svensk Bokhandels stora vårnummer. Liksom lite fiiint!

Har också ett egensinnigt och intressant projekt på gång, som jag skrivit en tredjedel på. Provläst av syster Åsa som sa ”kör!”. Tur att småsystrar alltid stödjer sina storasystrar i vad de hittar på! *haha*

Förlaget, då? Nä, har inte gjort ett skvatt åt det. Men jag har en plan! Om en månad eller två vet vi!

Fortsätta köra buss? Jajamensan. Bästa arbetskamraterna, ju, och det är fortfarande kul att styra iväg i en 18 meter lång plåtlåda!


 

Mitt sökande efter en bra deckare har fortsatt. Började för ett tag sedan på Elly Griffiths serie om rättsarkeologen Ruth Galloway. Första boken var jag tveksam till. Svajig översättning, krånglig story, och alldeles för pratigt.
Bok två var betydligt bättre, och trean riktigt bra! Blev faktiskt lite lycklig när jag lyssnade på trean i går natt – kunde inte stänga av och somna, och då är det j*klar i det bra! Så nu har jag i alla fall hittat en engelsk deckarförfattare som jag verkligen gillar.

Övrbojsigt som väntar på läsning är Karin Bojs tjocka bok ”Min europeiska familj de senaste 54 000 åren”. Ska bli ett sant nöje att få gräva ner sig i den!
Bara den helt underbara elefantbilden på framsidan, kan ju göra vem som helst lycklig!

Nu – dags att jobba vidare.

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *