Tuuut tuuut tuuut tuuut

Alltså – jag blir galen!
Det pågår ett enormt bygge utanför mitt kontorsfönster och varje gång en lastbil levererar saker, måste den tydligen backa.
Och varenda j*kla gång en lastbil backar hörs det enerverande tutandet som ska rädda folk från att bli överkörda!
Gissa om det får min koncentration att banga ur?
Jag undrar dessutom en annan sak: om det tutar hela tiden, hur många bryr sig om tutandet då? Man måste väl bli helt döv för ljudet när man jobbar på ett bygge, tänker jag. Och hur uppmärksam är man då, i synnerhet om man har stora lurar på hörhuvudet dessutom …

Själv pluppar jag in ploppar i öronen och lyssnar på Mozart på youtube. Det gör åtminstone koncentrationen lite bättre, om än inte bra.

I övrigt jobbar jag på med två saker samtidigt – ett projekt till Rabén & Sjögren och så det gamla vanliga manuset.
Just nu håller jag på att skriva ihop det hela till en fungerande berättelse. Har en massa pusselbitar som tillsammans ska bilda ett manus, och ibland undrar jag om det någonsin blir klart. Men en tredjedel är på plats nu, och det är jag nöjd med.

Är för övrigt himla glad åt att så många lyssnar på böckerna på exempelvis Storytel, och att jag får en massa bra feedback på Facebook dessutom. Man lär sig av lyssnarna vad som fungerar och inte. Det är delvis i alla fall, en helt annan sak att skriva för ljudbok än att skriva en vanlig bok, och svårt att veta själv vad som låter bra eller inte i någon annans öron.

Nej, dags att fixa vidare med lite annat. Det har åskat och regnat varenda dag på sistone. Trist för man blir blöt, men samtidigt oerhört vackert att få uppleva alla naturens krafter.

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *