Skriver och skriver och skriver …

Just nu är jag supertaggad att skriva vidare på nästa manus om Wendela Vide, så det är precis vad jag gör. Skriver ett par timmar på dagen, och ofta ett par timmar till på kvällen.
Resten av tiden gör jag annat. I dag provade jag exempelvis ut nya glasögon. Det var en intressant stund, och huvvaligen vad svårt det är att välja stil.
Ska man se ut som en bibliotekarie med 1800-tals poesi som huvudsakligt intresse, som en stram akademiker, sportig kvinna eller sprallig tant? Ja, nu blev det väl ett mellanting mellan bibliotekarie och tant då.
Väldigt förstående optiker i alla fall, som lät mig vela hit och dit mellan bågarna, och inte blev det så farligt dyrt heller. Kan verkligen rekommendera den här butiken, som ligger på Norbyvägen i Uppsala: Ögonvrån.
Och nej, jag får inget betalt för att jag skriver det. Är inte den sortens bloggare, helt enkelt. Vill inte vara det heller. Men skriva om trevliga människor som är duktiga på sitt jobb, är alltid okej, tycker jag.

Förutom manuset, rullar det också på med massor av annat att göra  – som vanligt på våren. Det är fantastiskt att få byta mellan att ena stunden skapa en ny grafisk design för ett företag, och nästa skriva en artikel till Min Häst eller dra iväg ett korsord eller tre. Ett privilegierat liv, minst sagt.
För som H C Andersen sa: Att lefva är icke nog. Solsken, frihet och en liten blomma måste man också hafva. 

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *