Manuset inskickat och klart!

Kul att testläsarna var så positiva! Tur att jag har dem. De ser alla de där hålen i väven som jag missar, eftersom jag har allting klart för mig redan.

Just nu är det bokmässan i Göteborg. Har ni tänkt på vad tyst det har varit om den i år? Inte ett pip om någonting alls. Lugnt och fint alltså, och inga nazister i faggorna, får man hoppas.

Själv ska jag inte dit. Sådana där evenemang fick jag nog av, när jag jobbade åt B Wahlströms bokförlag och vi under massor av års tid hade en monter i Globens Annex när det var Stockholm Horse show. Jisses vad vi slet! Det var väldigt kul att prata med läsare i alla åldrar och vi sålde massor av böcker och gamla nummer av tidningen Penny och Wendy – men bäst av allt var stora lådan. I den hällde vi ner tusentals extraprylar som följt med tidningen och blivit över – allt från läppglans och mankammar till halsband och suddgummin! Ungarna älskade det! Det var ju den enda montern där de faktiskt hade råd att köpa något för egna pengar. Ofta stod en unge på huvudet ner i lådan, medan kompisen stod bredvid med händerna fulla av prylar och tjoade ”Jag vill också ha ett sådant där halsband med Pennyhästen, hittar du något mer?”.

En sak som gör mig superglad är att HÄSTBOKEN får en massa utrymme på årets bokmässa!
Det är författaren Malin Eriksson, som oförtrutet arbetar med att sprida kunskap kring sina egna och alla andras hästböcker.
Här är Malins hemsida: Malins bokliv.com där man kan läsa mer om hennes skrivande – och här är hennes blogg där hon skriver om vilka tider hon ska delta i bokmässan. Här är också en länk till programmet!
Missa henne inte! 🙂

Men nu ska jag arbeta på med helt andra saker!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *