Snart dags för kulturnatten!

Ja, på lördag kväll klockan 20.40 är det min tur att vara med på Missionskyrkans författarstafett. Jag har muttrat ilsket över det, gnällt på att jag inte vet vad jag ska läsa och många gånger önskat att jag hade tackat nej. Men innerst inne börjar jag ändå tycka det ska bli kul, faktiskt.
Har bestämt mig för att läsa något ur den deckare jag skriver på nu. Det känns okej att dela det med den eventuella publiken, och kanske lockar det någon att lyssna på boken så småningom när den är klar.
Och klar kommer den att bli!
Har äntligen kommit igång att skriva igen, och det känns superskönt! 

Skönt också att det äntligen är höst. Mörkret kommer krypande allt tidigare på kvällarna, men det är fortfarande varmt och alldeles ljummet i luften. Rabatten vid stallet blommar fortfarande hej vilt – massor av slingerkrasse, ett par rejäla solrosor, rallarrosor, några vanliga rosor, ett antal överväxta pelargoner, med mera. Nästa år ska jag inte hälla ut en hel påse med slingerkrasse i rabatten, den saken är klar! Men snyggt blev det, så kanske en halv påse då …

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *