Nya Vera och Buster är här!

Äntligen kom den – Lycko-skorna!
Det är den femte boken om Vera och russet Buster, och den handlar om att hovslagaren Jenny kommer på besök. Vet ingen annan som skriver om samma saker som jag för barn – åtminstone har jag aldrig läst en hästbok om hovslageri tidigare. Ska bli spännande att se hur det tas emot av läsarna, bibliotekstjänst och biblioteken!
Här är en länk till Bokus. Jag borde förstås fotografera mig med boken och ett fett leende, men orkar inte riktigt ta tag i det i dag. 

Har börjat skriva igen, och insett att mycket måste kastas. Är det roligt? Nej. Bort med det.
Om inte ens jag orkar läsa det, hur ska då en läsare kunna bli intresserad? Bläk!

Har också ett gäng korsord i pipelinen. Svårare än vanligt ska de vara, eftersom det är en ny uppdragsgivare med andra krav än mina tidigare. Man får vända och vrida på nycklarna, och knyckla till hjärncellerna en aning.
Men det är skoj också, så klart.

Det gror i en plastlåda bredvid mig. Potatisarna som jag fått av J är nedstoppade i jorden och nu är det bara att vänta. Fascinerande att saker rör sig där inuti dem, att det sker en process som så småningom ska ge upphov till en massa nya potatisar. Livet går vidare.

Nu – ut i solen!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *