Dags att fortsätta framåt …

Jag har ägnat så mycket tid åt En död man, att det faktiskt känns som om allt annat fått ligga för fäfot. Men nu sitter jag här med en hög korsord, fakturor som ska skrivas och till helgen och nästa vecka blir det busskörning. Typ: dags att återvända till verkligheten!
Rätt skönt, faktiskt.
Skriva vidare på nästa deckare då? Ja vars, så småningom. Måste fylla på med mer inspiration, idéer och ork att ta tag i det. Jag kan inte stressa fram sådant, tyvärr. Om jag kunde det, skulle jag vara en rik kvinna.

Vera och Buster-5 är på gång, och har blivit klar lite i skymundan av En död man. Omslaget hamnade i min mejl i dag och det är så fint! Jag är verkligen lyckligt lottad som får göra barnböcker tillsammans med illustratören Sara Ingelmark Juhlin – Jullelin

Nej, nu ska jag spela Wordfeud och äta glass.

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *