Vetenskapsradion på besök!

Ett av mina favoritprogram på radions P1 har hälsat på mig och Mackan i dag! Eller rättare sagt – inte bara oss, utan alla i stallet. Vi var tre hästägare som blev intervjuade av Katarina Sundberg, och som fick berätta om hur våra hästar kommunicerar med oss. Sedan försökte vi filma Mackan när han slänger ner sina saker utanför boxen för att jag ska komma och ge honom mat … Funkade så där! *suck*
Med var också etologen Linda Keeling från SLU, som berättade om hästar och deras kommunikation.
När det ska sändas vet jag inte än. Kanske på fredag, men förmodligen om en vecka. Länk kommer! 🙂

I övrigt pågår följande:
– massor av fina kryss ligger i min mejlbox, redo att bli en ny korsordsbok för Linds förlag
– Konstruerar egna korsord som också ska vara med i sagda bok
– Projekt X är klar och går förhoppningsvis till förlaget i morgon eller fredag
– Funderar på nästa Vera & Busterbok
– Snart dags för en ny Min Häst
– Nämndeman i morgon eftermiddag
– Busskörning fredag och lördag. På lördag nattrafik med linje 3 som går genom Gottsunda.
Och?
Nej, jag är sällan rädd när jag kör buss. I princip aldrig, faktiskt.
Jag är mycket räddare för de svenska rasister som härjar på nätet och i verkligheten, som när ledarskribenten på NA fick 200 hat- och hotmejl efter att ha kritiserat Peter Springares inlägg på facebook. Sådant gör mig sk*tskraj! Att köra omkring med folk mitt i natten i en av Sveriges mest brottsbelastade områden – inte alls.

Till sist – reklammakarna älskar alternativa fakta, och jag också!

/A

IMG_6227

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *