Varför är Lamotte så arg?

Kan det vara för att om han skriker tillräckligt ofta om systemkollaps, och framstår som den stora starka, tuffa killen som kan rädda världen, så är det fler som bokar hans dyra föreläsningar?
Kan så vara, typ.

Jag är, och har alltid varit skeptisk, till hans typ av retorik. Han är farligare än de han gastar och gapar om. Det är sådana som han, som kan få begåvningsreserven att explodera av glädje och rösta fram Hitler 2.0 till makten.
Jag säger bara en sak – kom i håg var ni läste det först.


 

Själv förstår jag inte varför det alltid är fel personer som är arga, hatiska och kränkta.

Rika, vita medelklassmänniskor har väl för fan ingenting att gnälla över?

De som verkligen borde protestera mot ”hur det är nuförtiden”, är tysta.
De jobbar långa dagar på trista slitsamma jobb för dålig lön, de pendlar till jobbet kollektivt för de har inte råd med bil och de pratar inte språket tillräckligt bra för att kommunicera med svennar på Facebook.
Och vad ska de säga?
Ursäkta så mycket att jag heter Muhammed och flydde hit för att slippa bli upphängd i hälsenorna i ett fängelse i Iran/Irak/Somalia/Syrien … Ja, det går bra att ta vilket som helst av länderna som ligger överst i flyktingstatistiken.

Hur jävla svårt är det att helt enkelt bara vara snäll, medmänsklig och se till att utnyttja alla som kommit hit, i stället för att skapa en vi- och domkänsla som gör att de invandrare som finns här blir ÄNNU MER marginaliserade?

Det är faktiskt inkludering som är det smartaste.
Allt annat är så jävla osmart så det finns inte.

 

/A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *