Fääääääääääääärdig!

Projekt X är skickat för testläsning. Och känslan av att jag borde jobba vidare med manuset är helt borta. NU är det klart på riktigt nämligen, det var det inte häromdagen. Det finns faktiskt en särskild känsla, som inte infinner sig förrän sista ordet är skrivet och sista tanken tänkt.

Har firat med en Skotte som jag köpte tidigare i dag. Nu blir det sängen, för klockan är 03.17 på natten. Dags att sova sju kvart i timmen, och i morgon ska jag plugga historia, göra klart ett gäng korsord, åka till stallet och rida – och eventuellt köra buss.

Det ska faktiskt bli skönt med omväxling till detta evinnerliga projektet X, som legat över mig i månader nu. Hoppas att testläsaren ska gilla det. Spännande värre, detta! 🙂

 

Over and out!

 

/A

 

Edit 24 timmar senare: inte helt klar, men nästan. Nå, nära skjuter ingen hare!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *