Mejl som gör mig glad

Ja, det kommer sådana lite då och då. Trots att så många år gått sedan Sara-serien kom ut hos Pollux, så är det fortfarande läsare som hör av sig. Och varje gång blir jag lika glad! Det här kom i maj, så det är några månader sedan, men jag brukar läsa det då och då när jag behöver peppa upp mig.

Sara-böckerna2

I övrigt närmar sig hösten och jag måste börja arbeta lite mer organiserat. Inte lätt när hemmet är en enda röra av grejor! Att slå ihop två vuxna människors hem till ett, är verkligen inte det lättaste – särskilt inte om den ena (det vill säga jag …) är en hamster …

Har dock haft ett väldigt kul extraknäck ett par dagar: gått igenom en masteruppsats språkligt. Så himla roligt att få läsa den och komma med förslag på rättningar. Tack, Cina!
Det var inte precis den lättaste text jag kastat mig över. Huvaligen, vad med långa och krångliga ord, som jag sällan använder dagligdags, typ poststrukturalism, objektorientering och strukturalism. Samtidigt är det så kul att gymnastisera hjärnan och lära sig nytt. Nya stigar banas bland de små grå cellerna och man piggar liksom på sig, får nya idéer, andra associationer.
Och ju mer jag kom in i det, desto mer fascinerad blev jag av själva ämnet. Ska skriva mer om det sedan när uppsatsen är godkänd och klar.

And now over to something completely different …

Ajö!

 

/A