Skrivit ut hela manuset …

… och det blev ju sjukt mycket sidor. Ibland känns det som att ”hallå, men har jag verkligen hittat på så där mycket? Hur gick det till?” – och samtidigt är det ändå typ en fjärdedel av boken kvar att skriva. Siktar på minst 80 000 ord, för det kommer att behövas om den här storyn ska vindla klart.

Det är fantastiskt kul att se hur bra böckerna går just nu.
Det är som om en sten kommit i rullning, på något vis. Ju fler som lyssnat, desto fler lyssnar.
Vet faktiskt inte exakt hur många det är totalt, men över 1300 betyg på DÖDANDE LÖGNER på Storytel, är ett helt okej facit efter tre månader – särskilt med tanke på att det kommer så många nya deckare varje vecka. Men jag har väldigt många trogna läsare, och det är så himla roligt att de fortsätter följa serien framåt!

Nu är det dags att fortsätta läsa manus.
Om du vill följa mig på Instagram hittar du mitt konto HÄR.
Välkommen dit!

/Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *