Snart dags igen …

Kör en massa buss de här två sista veckorna i maj. Tur att det är ostadigt väder och regn, känns ändå bättre då.
Sedan ska jag ha semester, eller vad man nu ska kalla det. Har för avsikt att hålla mig hemma och skriva – samt måla och pyssla i stallet. Det sistnämnda är den bästa rekreationen som finns, när man är trött och behöver en paus i tillvaron!

Skrivandet får stå på sparlåga den här veckan. Har inte gjort ett dugg åt manuset, men antar att det undermedvetna jobbar på i bakhuvudet. Tycker det är det absolut bästa sättet att vara kreativ på! Man gör något helt annat, men tankarna går ändå till historien man vill berätta, och personerna i det lever vidare i sina liv – så jag har något att skriva om när tiden är inne.

Har fått ytterligare en hästbok, men mer om den nästa gång. Den är av James Aldridge och heter ”Den underbara vildhästen”.
För några år sedan fick jag chansen att hälsa på prezwalskijhästarna på Nordens Ark här i Sverige. Föll pladask för lilla stoet Xidney, som numera har flyttat till en vildhästflock, där hon förhoppningsvis lever ett fritt liv. Hon är en av de hästar som kommer att hjälpa till att rädda rasen för framtiden – vår enda riktiga vildhäst!
Ska försöka hitta artikeln i Min Häst och lägga den här.

Men nu i väg till busseriet: ity arbete skapar hälsa och välstånd – åt arbetsgivaren!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *