Nu kommer OVÄNTAD DÖD ut!

Nu är det äntligen dags för OVÄNTAD DÖD. Det tog oväntat lång tid innan det var dags, men så blir det ibland. Måndag den 18 februari finns den hos alla ljudboksleverantörer (Storytel, Bookbeat, Nextory) plus på Bokus och Adlibris, om man vill köpa den.
Sedan tror jag också den kommer att finnas hos biliotekets BIBLIO. Det är en smart gratis app, där du kan lyssna och låna gratis, bara du har bibliotekskort. Tydligen finns det inte hos alla bibliotek runt om i Sverige, men det får man utforska själv. Här i Uppsala finns det i alla fall.

Omslaget till OVÄNTAD DÖD är förstås gjort av Emma Graves. Jag gillar hennes stil så otroligt mycket – hon har verkligen fångat stämningen i boken, som utspelar sig på hösten, i en mörknande oktober. Wendela Vide skulle egentligen sluta på veterinärstationen efter sommarvikariatet tog slut, men blev kvar ett tag till.
Det är bra att lyssna på EN DÖD MAN först. Där finns en del bakgrund om Wendela Vides liv före hon flyttade till staden där hon numera bor. Man kan lyssna på tvåan direkt också, men det blir liksom bättre med först ettan och sedan tvåan. Som med alla serier!

Men nu är det dags att krypa till kojs. I morgon ska jag ta ett nappatag med hemsidan igen, plus bjuda mina stallkompisar på tårta! Det är det absolut bästa sättet att fira sin 23:e bok på, tycker jag!
Godnatt!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *