Måndag förmiddag …

Sitter i sängen och jobbar eftersom det är lägenhetens varmaste plats. Det är helt och hållet mitt eget fel. Isoleringslisten som ska sitta runt balkongdörren är borta, så där drar det rätt in, och det går inte att sätta dit en ny när det är så här pass kallt. Borde självklart ha fixat det för länge länge sedan, men … Tja, det blev inte av.

Har massor att göra denna vecka, och inte minst är det dags för MVTe mässan i Kista, en mässan om ny teknik inom vård och omsorg. Företaget Cenvigo, som jag frilansar som informatör till, har en monter – D:14 – och jag är inblandad i det mesta av informationsmaterialet. Spännande!
För min egen del är det här ett jobb som ger mersmak. Vi är ett litet, tätt sammansvetsat gäng, som jobbar tillsammans. Tar och ger, förslag  diskuteras, stöts och blöts. Bästa sättet att jobba på, helt enkelt, eftersom 1 + 1 blir 3 när man gör så!
Det har också varit superroligt att få damma av kunskaperna i InDesign igen. En gång i tiden var det redigerare jag ville bli, mest av allt, förutom författare. Sökte till Skurups journalistlinje med den motiveringen, och kom in tack vare det, som yngst i klassen, tillsammans med Lena K Samuelsson, numera hög chef i tidningsvärlden.
I dag är tidningsredigerare delvis bortrationaliserade. UNT exempevis, redigeras till stora delar i Norrköping, och nattredaktionen – som jag hade tänkt jobba på ”i framtiden” – finns inte längre. Synd, för jag tycker att en lokaltidning ska vara just lokal.

Men nu är det dags för ett korsord igen. Snart presstopp för årets upplaga av Linds Stora korsordsboken, och som vanligt hittar man mina korsord där – tillsammans med väldigt många andra. Alla nygjorda och Sveriges bästa korsordsmakare – enjoy!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *