Det är en rätt skön blandning med böcker …

… som jag har gett ut i år: en barnbok, två hästböcker och en deckare för vuxna. Och jag skriver på uppföljaren till deckaren. Hinner den ut före jul, blir det fem titlar ut i år.

Sara-böckerna är mina egna favoriter. De som kommit nu i dagarna är ett och två av sammanlagt fem delar. Kul att jag fick vara med och fixa bilder till omslagen, så de blev precis som tänkta. Emma Graves, som gjort både dem och omslaget till En död man, är superduktig.

Nu – dags att sova efter nästan en vecka i Hälsingland. Härligt med hästrally och semester från allt jobb. Att jag inte öppnar datorn på nästan en vecka – det är verkligen inte ofta det händer, och den här gången var det välbehövligt. 🙂

/A

 


Midsommarbilden får ligga kvar här, fast vi redan passerat midsommar för flera veckor sedan. Snart märks det på allvar att det vänt mot höst.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *