Söka stipendium …

Håller på och filar på en stipendieansökan, och det är verkligen inte lätt. Vad ska man egentligen ta med? Har i alla fall lyckats sammanställa en lista över alla mina böcker, och till och med hittat sådant som Sara-böcker utgivna i Tjeckien och annat som jag hade glömt att existerade.

Jag tänker ofta på dem som mina böcker har påverkat. Tänk om någon som kanske inte alls gillade att läsa, fastnade för Sara-böckerna och sedan blev bibliotekarie, bara för det? Eller som tjejen som skrev till mig på facebook när jag gjorde reklam för En död man, och berättade att hon hade läst Guldfuxen ”säkert minst 100 gånger”. Eller när en kompis i stallet berättade att hon hade läst böckerna om Mirre som liten, och när hon inte kunde sova på kvällen brukade hon ligga och låtsas att hon var Mirre …
Sådant gör mig så himla glad!

Nu är det natt och dags att sova. Kan ändå inte fortsätta kolla uppgifter till stipendieansökan, eftersom skatteverket är vänliga nog att ha sin webbtjänst stängd varje natt mellan 00-07. Alltså – varför? Alla andra myndigheter har ju öppna dygnet runt, vad jag vet?
Men men, jag får kolla det jag ska i morgon istället, det går lika bra.

Godnatt!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *