”En kompis lyssnade på din deckare …

… och hon tyckte den var bra!”.
Det är det bästa berömmet man kan få. Någon har tagit sig tid att skicka en hälsning, som sedan framförs i stallet, mellan skottkärror, vattenhinkar och tuggande hästar som äter eftermiddagsmaten. Tack!

Har just gjort korrektur på Vera och Buster  nummer fem, som ska heta Lycko-skorna. Härliga teckningar av Sara Julin Ingelmark i vanlig ordning, och den här gången handlar det om att hovslagaren kommer på besök. Fakta blandat med fiction, precis som tidigare.

Ska snart iväg till busseriet. Jobbar mycket nu och försöker komma ikapp lite. I morgon blir det korsord hela dagen lång, och sedan ska jag också fortsätta röja kontoret. Det har blivit riktigt fint, och det känns lockande att  flytta från soffan och sitta därinne och skriva i stället.
Fast soffan är inte fel den heller. Jag känner hur den håller fast mig nu, som en bläckfisk med åttameters-armar. Bäst att resa sig, dra på uniformen och ge sig iväg.

Ha en skön lördag, alla!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *