Årets produktion …

… eller delar av den. Det mesta syns ju inte. Korsord, artiklar, två manus som är klara, men ska bearbetas lite till, en massa idéer och … Som vanligt alltså. 🙂

bocker1

För ett tag sedan var jag med i ett upprop för de stackars afgahnska unga killarna som ska bli hemskickade i en enda klump, oavsett.
På Flashback finns det nu en tråd om detta, och jag blir så himla full i skratt. Vill inte länka till den, men googla på Flashback och mitt namn, så dyker den upp.
En ganska snäll tråd, visst, men töntig.
Vad är det för människor som sitter och skriver sådant trams om andra? Någon skriver typ att ”vi verkar ha jobbat mycket på våra efternamn” – öhö …. Jag har väl alltid hetat det jag heter?
Alltså, seriöst: om det där är standarden på den svenske mannen i genomsnitt, (för det är naturligtvis bara män som kommenterat!), så tror jag det är bra att nya gener förbättrar inavelskoefficienten – för den tycks vara totalt allenarådande inom vissa grupper i samhället.
Tur att de där killarna har Flashback där de kan dunka varandra i ryggen och nöjt ropa ”ut med dem!”.
Som om deras obefintliga ligga-läge skulle förbättras av det, liksom? Rasism, inskränkthet och noll koll är ju inte precis sexigt …

Nej, nu – ut i kylan!
/A