Varför vill man bli författare?

Jättebra artikel i SvD: läs här!

Söndag och snart stalldags. Fattar inte vart tiden tar vägen! Måste planera artiklar och skicka till redaktör S, ska skriva protokoll för stallföreningen, fixa till en text om en aktivitet som Upplands Ridsportförbund ordnade i veckan, effektuera sista kapitlen på ett projekt som skulle varit färdigt för länge länge sen *skämskudde fram!* och så väntar en himla många korsord på att bli korsade – typ.
Tur att det var sista bussdagen på ett tag i går. Älskar när man kört klart sista passet och tiden sträcker ut sig framför en, utan stopp och hållpunkter. Kreativitet kräver utrymme och ställtid!

Nu är förresten Mia på ridläger klar, och har gått ut till medlemmarna i bokklubben PennyGirl. Mia på ridläger kom ut första gången föimg_5031r snart tjugo år sedan, och boken handlar om Mia som åker på ridläger med sin fjordhäst Bamse. Hon får både nya vänner och massor av erfarenheter. Här är en bild på den finska upplagan.
Älskar omslagsbilden och teckningarna inuti, och jätteroligt att den får ”nytt liv” för en ny generation unga hästtokiga läsare. Mia på ridläger kommer inte att finnas i affärerna, utan säljs enbart via bokklubben PennyGirl, som förr hette Polluxklubben.

Nu – dags för lite sen lunch och sedan stallet.

 

/A