Fuck the duck until exploded …

En gång i tiden var jag översättare. Här är en länk till ett antal roliga skyltar. Förhoppningsvis har den som översatt dem också ett annat jobb i dag:  Tokiga översättningar.

Nu ska jag bygga en ny hemsida för mina böcker, korsord och allt annat frilansjobb. Insåg att den gamla hemsidan om böckerna inte är uppdaterad på allvar sedan 2006. Visserligen har jag ändrat förstasidan och djurens porträttgalleri (framförallt den sistnämnda sidan är ju oerhört viktig!) men har inte lagt till böcker och allt annat jobb jag gjort under åren som gått sedan dess.

I går var jag i stallet på eftermiddagen, och vi hade så himla kul.

Vi är ett stort och roligt gäng som håller till på Stall Surmulen, allt från vildsinta fjortisar till medelålders tanter och äldre farbröder. Snacka om påfyllning av energinivån, som varit ganska låg på sistone. Och på lördag blir det champagne med bästa L och hennes familj. Finns ju en del att fira, minsann! 😉

Nu – arbeta och göra en fin, ny hemsida med fräscha bilder och en massa nytt material. Det tar väl ett tag att få färdigt den, men den som väntar på något gott och så vidare.

 

/A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *