Hej då, lilla enskilda firma!

Ja, nu är Alfa Reportage avregistrerad och kvar finns bara Guldfuxen förlag AB.
Sista bokslutet är klart och efter 35 år blev det typ plus minus noll.
Gick in i livet som företagare med noll kronor på kontot och en Amstrad PCV 8256 som nyinköpt inventarie, hösten 1987. Går ut med 3000 kronor på kontot och en urgammal digitalkamera som enda tillgång.

Å andra sidan har jag hunnit med en hel del på vägen – som tjugofem böcker (tre skrevs innan företaget startade, så totalt är det 28), artiklar om allt från hästar till landstingspolitik och äldrevård, översättningar, seriemanus, webbsidor, fotografier, korsord – med mera.
Även yrkestitlarna har växlat: frilansjournalist, redaktör, kommunikatör, författare, översättare, redigerare, webbmaster, fotograf, förläggare, styrelseledamot …
Utanför jobbet har det blivit två finfina (nu vuxna och utflugna) barn, två bröllop, en skilsmässa, vänner, nätromanser, fester, GTs och Dooleys, och så massor av hästar, hundar, katter, tamråttor, marsvin och ett antal skrotbilar …

Livet helt enkelt!

Men nu ska jag röja kontoret så det blir ordning och reda, och sedan ska jag köpa en fin fåtölj och en fotpall.
Funderar på den rosa här nedanför – Queen of love – eftersom den totalt har fångat mitt hjärta! Men förmodligen (tyvärr?) är jag väl så klok (oklok?) att jag köper något skönare än en plastfåtölj i rokoko-stil från Italien!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *