Att sitta med det sista …

Det känns lite vemodigt att göra klart det här manuset faktiskt, och jag har skjutit på det till sista minuten.
Varför? Vet inte. Men jag gillar ju den lilla världen som finns i mitt och så många lyssnares huvud, men det är det dags att lämna den och gå vidare.

Just nu känner jag mig nämligen rätt färdig med själva författarjobbet.
Fjorton titlar på sju år*), varav tolv helt nya böcker, får väl sägas vara en rätt bra fart på produktionen. Dags att fylla på batterierna med annat!

Faktum är att jag har fått ett frilansknäck som kommunikatör till SKK och Agrias forskningsfond, och ska skriva om hund (och lite katt) forskning till Hundsport och deras webb. Ett drömjobb, minst sagt!
Fick verkligen smak för ämnet när Jenny och jag gjorde podden HOVAR TASSAR KLÖVAR KLOR, och har gått och fnulat på en fortsättning.
Att få berätta för alla läsare hur vi ska få våra husdjur att leva länge, friska och lyckliga – alltså det ska bli så skoj!
Sedan blir det pluggande också –  har kommit in på Historia A, på Uppsala universitet. Har längtat efter att få läsa klart kursen, så det ska bli jätteroligt. Började nämligen på distans för fyra år sedan, men jobbet och livet kom emellan, så jag tog bara 5 poäng. Nu är det dags att klämma några till. Nu har ju dygnet bara 24 timmar, så vi får se hur mycket jag hinner med av pluggandet. Jobbet går ju ändå alltid först.
Och så ska jag köra buss, för försörjningens skull – och för att det är roligt! Gillar mitt jobb, och har världens bästa arbetskamrater.

Nej nu är det dags att göra klart det sista. Jobba jobba! Ska vara klart till måndag morgon, så nu är det slut mitt och Wendelas långsamma farväl – tjohooooo!

/A

*)De två återutgivna böckerna är Mia på ridläger och Ovänner i stallet (tidigare Jennies drömhäst) båda hos Stabenfeldts, bokklubben Penny & friends. Sedan är det fem lättlästa böcker om Vera och Buster till Rabén & Sjögren, en ungdomsbok/hästbok till Stabenfeldts som heter Den ledsna ponnyn, fem deckare om Wendela Vide och en faktabok: Ridning, som kom ut i serien Sportskolan hos R&S. 

 

På bilden – finaste moppan Kitty. En stor personlighet och mycket speciell hund, som tyvärr är i hundhimlen nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *