Manus inlämnat …

… och nu återstår bara den redigering, som kommer att bli följden av min redaktörs genomgång. Eller det är förmodligen inte så ”bara” … 😉
Jag vet ungefär vad han kommer att slå ner på. Läste igenom det ett par dagar efter att det gått iväg, och hittade genast ologiska saker i det. Men så är det alltid. Det är det som är så bra när ett par ögon till går igenom och tittar på texten – en som inte vet vad det ”ska stå”, utan upplever den som läsaren – eller lyssnaren – gör.

Velar om vad jag ska fortsätta med nu.
Börja på det där feelgoodmanuset, som jag gått och tänkt på ett tag? Eller sätta igång med nästa deckare om Wendela Vide, nu när jag är inne i det.
Eller ska jag kanske göra något helt annat?

Nå, till att börja med blir det massor av korsord, eftersom det är dags för Lind & cos Stora korsordsboken.
Och så varvar jag det med poddande på fredag och busskörning hela helgen lång.

Men nu – stallet och ut i kylan och snön. Härligt med riktig vinter – för en gångs skull.

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *