Världens sämsta bloggare …

… det är tydligen jag, det. Nå, finns andra saker som är viktigare att prioritera, som skrivande, poddande och för all del även busskörande.

Jobbar vidare med podden tillsammans med Jenny, och det är så himla roligt. Det har verkligen inneburit ett lyft i mitt liv som kreativ människa –eller hur man ska säga.
Att lämna det gamla vanliga skrivandet, byta från text till prat, lära sig behärska nya färdigheter (som programmet Garageband, vilket är totalt o-intuitivt och krångligt som tusan helt i onödan!), med mera – allt känns jätteroligt.
Senaste avsnittet laddades upp i går, och handlar om hobbyfåglar, plus att vi pratade lite om Herriot. Lyssna!
HOVAR TASSAR KLÖVAR KLOR på Spotify och Soundcloud.

I övrigt skriver jag vidare på Wendela Vide IV.
Fick beröm häromdagen i ljudboksgruppen på FB och det känns inte bara himla bra, utan ökar också arbetslusten. Man är ju väldigt ensam som författare, och då mest på gott – skriva tillsammans med någon skulle jag ALDRIG göra! – men beröm och input är självklart alltid välkommet!

Nu blir det stallet och sedan ska jag köra buss. Det är mysigt att köra på kvällen, och jag har fått en bra tjänst, så då är det faktiskt ett himla bra extrajobb.
Faktum är att i senaste Kommunalarbetaren var en konstnär från västkusten intervjuad, och han sa precis samma sak som jag brukar göra: man tänker så bra medan man kör buss.
Och så är det faktiskt! Det är som om hjärnan jobbar på i lugn och ro, utan att bli störd, medan timmarna går bakom ratten. Och när jag väl kommer hem, finns idéerna plötsligt där – redo att skriva ner.
Inte så dumt, faktiskt!

/A

 

Den 22 november förra året, var tydligen också en bussdag. Surprise! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *