Glad midsommar!

Glad midsommar önskas alla mina lyssnare och läsare!
Det här är ju inte en midsommar ”som alla andra”, men hoppas att ni alla ändå firar på ett skönt vis – vare sig ni är ensamma hemma, jobbar, är i stallet eller ligger i en skogsbacke och studerar humlor.
Själv kommer jag att jobba hela helgen – både fortsätta skriva in mitt hästboksmanus så det blir digitalt igen, och så köra lite buss dessemellan. Ska också hinna med att bara njuta av solskenet och värmen, som äntligen verkar hålla i sig!

Missa inte att DÖDLIG DRESSYR släpps som ljudbok den 23 juni (och inget annat datum, har nog skrivit lite olika här och där). Det är den tredje delen om veterinären Wendela Vide och hennes goda vän – polisen och dressyrryttaren Annika Sandström.
Här är min egenhändigt gjorda reklamfilm som ligger på Youtube och lite alla möjliga andra ställen! 🙂

Ha det gott!

/A

Dödlig dressyr – reklamfilm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *