Nu är den här!

I dag hämtade jag en låda med 40 ex av EN DÖD MAN – pocketversionen! – som Stjärndistribution vänligt nog skickat mig (på min bekostnad visserligen, men ändå!). Och jag hann knappt ut i bilen innan jag kastade mig över lådan, öppnade den och ryckte till mig det översta exemplaret!
Trodde det första jag skulle få syn på skulle vara ett stavfel – men tack och lov inte. I stället ser den faktiskt ut precis som den ska – och jag känner mig som en mycket nöjd mor som pressat fram ett finfint a-barn på första försöket!
Inte blev dagen sämre av en fin intervju i Ridsport digital heller! Susanne Högdahl, webbredaktör och journalist, ringde i går och intervjuade mig. Här är en länk för den som vill läsa: https://www.tidningenridsport.se/anna-sellberg-skriver-om-dodlig-dressyr/

/A

Artikeln som PDF: Ridsport_200504

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *