Skriver vidare …

… men inte än. Fortfarande pågår nästa deckare om Wendela Vide och Annika Sandström bara inuti mitt huvud.
Det är på gott och ont det där. Ofta känns det som om jag inte får ett skvatt gjort. Jag går ju bara omkring och gör INGENTING. Men med åtta nyskrivna böcker på fyra år, vet jag ju att något brukar komma ut till sist. Typ! 🙂
För övrigt är jag fixerad vid Storytelappen.
Kollar den en gång i kvarten, för att se hur många nya som laddat ner och hur betyget rör sig. För tillfället har OVÄNTAD DÖD glidit ner ett par snäpp, medan EN DÖD MAN har glidit upp i stället. Håhåjaja.
Just nu ligger OVÄNTAD DÖD trea på stora topplistan, och det känns förstås helt fantastiskt att ha passerat sådana som Kepler med flera, som är jättestora i deckarbranschen.

Nej, nu ska jag jobba vidare med Cenvigos hemsida. Har också en hel hög korsord liggande, måste fakturera och så ta itu med den ständigt lika tråkiga bokföringen. Det är alltid lika kul att fakturera, alltid lika tråkigt att logga in på Fortnox och fippla in räkningar och fakturor i rätt ordning. Bläk!
Men … äsch, måste bara kolla Storytel en gång till först! 😀

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *