Böcker fyllda med drömmar

Bloggen Bara hästböcker skriver om B Wahlströms pocketböcker – och jag blir alldeles varm av kärlek inombords. Så mycket glädje de gav mig under min uppväxt – små, knubbiga böcker, med lite tunt och billigt papper i inlagan – med fyrfärgsbild på omslaget.
Har fortfarande kvar närmare en hyllmeter i bokhyllan på kontoret, och nu måste jag ju bara läsa om dem, känns det som!
Det är för övrigt bara några månader sedan jag kompletterade min samling med en ny bok som jag hittade i en köp-sälj-grupp på Facebook – en av Marie-Louise Rudolfsson, som jag länge velat ha. Typ fyrtio år eller så … 😉

Läs gärna artikeln (den första  av flera gissar jag) här:
https://barahastbocker.wordpress.com/2018/11/12/langlasning-b-wahlstroms-ungdomspocket-for-1-75-1-95-del-1/comment-page-1/#comment-149


Har just nu en del trådar ute på olika håll, och väntar nyfiket på mejl. Inte säkert det leder till något, men ibland måste man testa nya saker.
Fast i kväll när jag fikade hos goda vänner, kändes det nästan lite jobbigt nästan att berätta om alla mina jobb – som om jag var en hoppjerka. Men det är jag ju inte. Jag gör många olika saker, men behåller alltid mina uppdrag länge. Och när det tillkommer nya brukar det alltid gå att ”knö in dem” någonstans bland de andra.
Så den som lever får se.

/A

A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *