Grå vårdagar är vardagar …

… och nu har jag gjort klart ett barnkorsord, och snart är det dags att köra buss.
Har ingen ro att skriva alls på nästa manus.
I huvudet finns det en massa idéer och text som borde ner i ett dokument, men så händer det andra saker precis hela tiden. Köra buss, göra korsord, städa kattlådan, åka till stallet, köra mera buss … Man måste ju försörja sig, och det kan man inte göra på att vara författare. Alltså får busskörandet ta mer tid, och manuset komma i sista hand just nu.

Det känns verkligen inte bra, och jag börjar alltmer fråga mig varför jag egentligen håller på. Jag skriver för att det är kul, men kan ju egentligen lika gärna publicera mig själv här på hemsidan som att försöka få förlagen att ge ut mina böcker. Ekonomiskt är det ju ingen större skillnad.
Så frågan är om det är ett tecken i tiden att jag inte lyckas hitta ett namn till mitt aktiebolag?
Allt är upptaget och jag vill inte förknippas med varken homeopati, någon annans artiklar eller strumpförsäljning från bortre Asien.
Inte ens ordet apeotheryx – en vinglös fågel med håriga fjädrar – var ledigt.
Håhåjajaja.

Tur att det är en ny dag i morgon, och att några dagars ledigt väntar. Det är nog precis vad jag behöver just nu.

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *