Alla mina barn …

Sitter i soffan och försöker räkna efter hur många böcker jag egentligen har skrivit sedan 1983. Det var då min första bok – Mirre på ridläger – kom ut. Jag var 17 år är jag skrev den, 18 år när den antogs, och hann precis ut ur gymnasiet innan den dök upp i ett av bokklubben Silverhingstens bokpaket.

Boklista
Mirre på ridläger
Mirre och Ankan tävlar

Guldfuxen

Jennie, Milla och Figaro
Jennies drömhäst

Mia på ridläger [inte samma som Mirre på ridläger!]
Guldfuxen – ny upplaga som bl a gick i USA

Sara-böckerna
Sara och fullblodsmysteriet
Rädda hästarna, Sara
Sara och clownen som grät [min egen favoritbok!]
Över alla hinder, Sara
Akta dig, Sara

Läslusens lilla pysselbok
Handbok för lata sommardagar
Kär kär kär …
Pennys Pysselbok

Vera och Buster
Önskeponnyn
Nu rider vi!
En regnig dag
Häst-tokig
Vera & Buster 5 [fick ja på den i dag! Hurra!]

Den ledsna ponnyn [bokklubben Penny decemberpaketet 2018]

Projekt X – antagen och bearbetas just nu – min första vuxenbok! 🙂

Känns som om jag har glömt någon, men så illa kan det väl inte vara? *teflonhjärna*

I övrigt så har det varit en seg höst, med en envis hosta som hackat och hackat. Nu äntligen har det gett sig, så nu måste jag köra en massa buss för att ha råd att fira jul.
Har fått några nya korsordsuppdrag på sistone – är en av flera alternerande konstruktörer som gör krypto och barnkorsord i Sydsvenskan. Jätteroligt!
Jag älskar verkligen att göra krypton. Det är som att lägga ett pussel, där bokstäverna är bitarna som måste passa in i varandra för att det ska gå i hop. Det kompliceras av att alla bokstäver ska vara med minst två gånger, och att bokstäver som H, P och Z inte förekommer särskilt ofta i vårt språk.

Men nu – dags att ta itu med dagens göromål!

/A

PS. Jag hade ju glömt Pennys Pysselbok. Nu är den också tillagd! DS.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *