Äntligen ute!

I dag när jag gick till Bokus och tog en titt så låg de där: Vera och Buster! Äntligen har de galopperat ut i verkligheten. Hoppas att de ska få många, många små barn att älska hästar – och då i synnerhet russ!

Vera och Buster hos Bokus

Men så är det det här med marknadsföring…
Nästa vecka ska jag till Nordstedts på fotografering, och jag vill verkligen INTE! Måste köpa något nytt att ha på mig och klippa håret, och jag har mycket större lust att shoppa nya ridskor och en snygg, vit vojlock som Mackan kan ha när vi ska rida pay&ride i dressyr på Säva den 28/2.
Men men …. vad gör man inte? *suck*

I övrigt skriver jag vidare på mitt projekt X. Har gjort klart 2/3 ungefär. Nu får det manuset dock ligga ett tag, för jag måste göra klart Stora Korsordsboken, Min Häst nr 12 tillsammans med Signe, och ska dessutom sitta nämndeman torsdag och samt köra buss fredag och lördag. Puh, känns som det kommer att bli en jobbig vecka framöver! Bäst att trilla i säng.

Godnatt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *