Att tävla i att skriva

Jag brukar aldrig delta i tävlingar, men ibland är det som om vissa saker bara trillar på plats. Ett förlag har en tävling, till vilken man kan skicka in ett visst sorts manus. Jag råkar ha ett sådant manus liggande på min ftp-server. Tänka sig!

Läste igenom manuset och insåg varför det inte funkade som det var. Slaktade texten och skrev om lite här och där. Och voíla – ett färdigt tävlingsbidrag. Ska läsa igenom det igen och skicka in det i morgon.

Egentligen hade jag tänkt ge ut det här manuset på eget förlag, men jag har insett att det får vara så. Jag vill skriva, och det är det jag är bra på. Att vara administratör och sälja böcker, nej … Det är inte min grej. faktiskt. Att man kan något betyder inte att man måste göra det, typ!

I övrigt är det äntligen höst, lugn och ro, svala dagar och fortfarande hyfsat ljusa kvällar. Älskar den här tiden på året!

För övrigt vill jag tipsa om mitt Instagramkonto, som är det jag uppdaterar mest och oftast. Bloggen är för det mesta sorgligt försummad, mest för att jag aldrig får någon annan feedback på den än från folk som vill sälja konstiga saker som jag inte vill köpa. Orka, liksom!

Instagramkontot hittas här: https://www.instagram.com/forfattare_anna_sellberg/

Vi ses där i stället!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *