Vem är jag?

Hej och välkommen till min blogg!

Jag är författare sedan snart fyrtio år tillbaka, och har hittills skrivit tjugosju böcker inom olika genrer. Det är böcker för barn ungdomar och vuxna – och både fakta och fiction. Böckerna har kommit ut på olika förlag – B Wahlströms, Rabén & Sjögren, Lind & Co och Stabenfeldts.
Jag gör också korsord, skriver artiklar och pysslar med att fylla webbsidor, men på sistone har jag valt att mest koncentrera mig på skrivandet.
I den här bloggen brukar jag skriva om mitt liv som författare, men tyvärr går det periodvis rätt lång tid mellan uppdateringarna.
Vill du följa mig i realtid – sök upp mitt Instagramkonto forfattare_anna_sellberg istället. Där hittar du alltid aktuella händelser – direkt från deckarsoffan! Min hemsida hittar du här: www.annasellberg.se

/Anna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.