Nya lärdomar och misslyckade semesterförsök

Äh, inte blev det någon semester inte! ***suck*** Tvärtom.
Den här veckan har jag jobbat varenda dag, faktiskt. Men det är ju så roligt att lära sig nya saker!

I går var det nämligen dags att ta itu med webben för Agria och SKK Forskningsfond, och tillsammans med en vägvisare från SKKs marknadsavdelning loggade jag för första gången i världshistorien in på en episerver.
Och konstigt nog kändes det som att ”komma hem”!
Ett smart och logiskt uppbyggt system, som passar mitt sätt att tänka precis. Jätteroligt och jag kände mig som en spattig 7-åring när vi gick igenom hur jag skulle göra:
– Fröken. Fröken! Jag kan. Jag kan!
Nu är det ju (tyvärr) inte så att jag är superintelligent och genast förstod hur allt funkade, utan min ”aha-upplevelse” berodde framförallt på att det var en väldigt bra genomgång. En duktig lärare är guld värd!
På fredag ska vi fortsätta med en del grejor som vi inte hann med i går, och det ser jag fram emot!
Den här veckan kommer också Hundsport Special nr 2 ut. Jag har med ett helt gäng artiklar – både forskning och en artikel från Uppfödarkommittén (UKK), kombinerat med ett litet kåseri om min uppväxt på en labradorkennel under 1970-talet. Spännande att se om det kommer några reaktioner från något håll!

I övrigt försöker jag planera upp nästa manus om Wendela Vide, och det går ”sådär”. Jag fattar helt enkelt inte hur folk gör för att veta vad som ska hända i kapitel 37 och kapitel 52 i förväg. Så det är väl bäst att köra på som vanligt – jag börjar med första kapitlet och skriver tills manuset är färdigt. Man ska inte ändra ett vinnande koncept! 🙂

/A

 

Dä ska va gött å leva, hälsar Charles-Ingvar! 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *