Värmebölja …

… och hjärnan känns som en kokosboll. Men det går ändå sakta framåt med manus nummer fyra om veterinären Wendela Vide och polisen Annika Sandström. Har pratat med förlaget också, och den ska bli klar i höst. Måste skynda mig på alltså – jag som skriver så himla långsamt nuförtiden.
I bok fyra kommer Wendela förresten att ha en fling med en snygging som heter Frank. Men är han enbart snygg, trevlig och bra i sängen?
Ja, den som lyssnar får se!

I övrigt tuffar det på med både pocketen EN DÖD MAN och ljudboken DÖDLIG DRESSYR. Det känns fantastiskt att så många vill läsa och lyssna – och roligt att många också hör av sig till mig när de läst.
Känner du också för att skriva några ord till mig om böckerna?
Välkommen att mejla: sellberg.uppsala@gmail.com är adressen!

Det är redan mitten av augusti, och jag har jobbat en vecka lite drygt. Försöker göra upp planer inför hösten, och almanackan börjar fyllas på.
Ett första poddavsnitt är också färdigredigerat – men mer om det när det är klart och finns online!
Nästa vecka har jag dessutom ett roligt extraknäck på gång – ska släppa ut stallets hästar måndag till fredag. Nu är det inte så många hästar vi pratar om – de flesta går fortfarande kvar på betet och är på fortsatt sommarsemester, någon eller några veckor till. Men skönt att komma upp på morgonen och förhoppningsvis blir det lika härligt väder som i dag!

Men nu – städa kontoret, så det är fint till arbetsveckan börjar i morgon!

/A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *